Robotløsninger

Udflytning eller automatisering?

Mange danske virksomheder er nu for alvor parate til at satse på en højere automatiseringsgrad. Det sker som alternativ til globaliceringens krav om udflytning af produktionen til andre lande, hvor arbejdskraften er billigere.

I levnedsmiddelindustrien er der mange arbejdsprocesser, der kan gøres hurtigere og mere præcist ved hjælp af robotteknologi. Prisen på industrirobotter er over de seneste 10 år faldet med 30 til 40% og samtidig har udviklingen gjort dem betydeligt mere fleksible. Køberne får stadig mere avanceret software, som øger anvendelses- mulighederne eller gør det lettere at betjene og programmere robotterne, uden at de bliver dyrere. Det betyder at fleksible og intelligente robotceller hurtigt kan omstilles til andre opgaver. Mange virksomheder kan derfor med fordel automatisere produktionen fremfor at flytte den til udlandet.

Vi bygger hele procesanlægget

HCJ SYSTEMS har stor erfaring i opbygning af procesanlæg for specielt levnedsmiddelindustrien, hvor nu også robotteknologi indgår som en tidsbesparende del af processen.

Få bedre konkurrenceevne med fleksibel robotteknologi. Vi opbygger hele processen fra råvarebearbejdning til færdigt emballeret og palleteret produkt.

Kontakt HCJ SYSTEMS og hør mere om mulighederne for at automatisere din virksomheds produktionsmiljø og derved bevare de danske arbejdspladser.